Julmys 22/12 kl 18 – jullov nästa vecka – öppet from 5 Januari

Posted by | december 16, 2014 | Uncategorized | No Comments

Dynamic önskar alla er en riktigt god jul!
 
Vi håller öppet nästa vecka med de vanliga träningstiderna.
 
Den 22 december avslutar vi med Julmys klockan 18.00 på Rådmansgatan 9. Kom hit och drick glögg och minns detta fantastiska 2014 vi haft. Ta gärna med er vänner, kompisar, barn och familj.
 
Vi öppnar igen redan den 5 januari och då med samma schema som nu. Eventuellt förstärker vi verksamheten med ett fighter fit eller cross fit kom-i-form pass. Vi har också en ambition att få igång lunchträningar under året.
 
Året som gått har minst sagt varit spännande.
 
Strax innan sommaren slog vi upp portarna tillRådmansgatan 9. Då skapade vi också ett tydligare center med ett tydligare fokus på att våra kunder ska utvecklas fysiskt och mentalt genom högkvalitativ träning av kampkonst.
 
Vi är glada och stolta över vårt center och 2015 kommer vi att fortsätta utveckla våra lokaler. Vi är också stolta över en internationellt hög standard på alla tre kampstilarna vi erbjuder.
 
Vi lanserade också en helt ny hemsida som vi är glada över. Vi kommer fortsätta utveckla denna under 2015.
 
Vårt mål är just nu att få bra fart på Boxning och Escrima med bibehållen kvalitet på Wing Tsun. Vi vill ha ett stadigt antal utövare inom alla kampstilarna. Ju fler som skriver in sig desto större möjlighet i form av klasser och investeringar i lokalen kan vi erbjuda. Tipsa därför gärna era bekanta om oss. Om ni vill göra någon form av event för ert jobb eller bara göra en demo i kompiskretsen så prata gärna med oss.
 
Wing Tsun
Vi fortsätter erbjuda en unik möjlighet att utveckla ditt kampkunnande. Det är få Wing Tsun-skolor, även i ett internationellt perspektiv, som kan erbjuda möjligheten att åka till Hong Kong och träna. Dynamic har också två Sifus med 30 respektive 20 års erfarenhet av Wing Tsun, båda med internationell erfarenhet. Under året åkte också flera av våra elever till Hong Kung. Vår black shirt Andreas utmärkte sig genom att åka ner helt själv för att träna en vecka. En nämnvärd prestation är också David som tagit sin ”black shirt”.
 
Under året har Hong Kong Wing Tsun Association, HKWTA som vi är medlemmar i vuxit. HKWTA är idag verksamt i England, Holland och Tjeckien. Vi är också mycket glada över att Falköping och Sifu Björn Sandelin i Växjö är anslutna under egen flagg. Vi tycker det är bra med ett starkt Svenskt samarbete.
 
Boxningsträning
Med start på Rådmansgatan 9 började vi erbjuda boxning med riktigt hög kvalitet. vi smög igång med en dag i veckan för att under hösten byta våra paket. Nu kan du komma till oss för att enbart träna boxning. Vår top coach William Nguesseu har boxats på elitnivå och har en sm-final bakom sig. Han har även en gedigen coachutbildning. Under terminen har hans kvalitativa träning gett stort resultat för våra elever.  Vi fortsätter att erbjuda en teknisk boxning för dig som vill lära dig boxning på riktigt utan krav på att bli elit eller ha en proffskarriär.
 
Escrima
Escrima har haft en mycket god utveckling med nästan månatliga besök av Mäster Peter Olsson under hösten. Kvaliteten på den Escrima vi gör har höjts avsevärt och det pedagogiska upplägget är mer modernt. Även här siktar vi på att öka samarbetet. Dels vill vi få till poängtävlingar som gynnar systemet och gör att de elever som vill kan mäta sina färdigheter mot varandra. Detta ger även möjligheter för samarbeten och tävlingar mellan oss och andra system av Filipino Martial Arts.
 
Hoppas ni är lika förväntansfulla på att 2015 skall komma igång som vi är.
 
Laddda nu upp ordentligt med en riktigt god jul.

Vi ses på Rådmansgatan 9 under veckan, på julmys den 22/12 och framförallt hänger vi på låset hungriga på grymma presstationer 2015 den 5/1