Dai Sifu Patrik Gavelin Undervisar i WT och  Esc 

Huvudinstruktör Sifu Patrik är en av pionjärerna inom Wing Tsun Kung Fu i Sverige och den förste mästaren i Sverige.

Dai Sifu Patrik började träna 1984 under sin Sifu K R Kernspecht inom Stormästaren Leung Tings Wing Tsun-system. Leung Ting var den sista officiella eleven till den legendariska mästaren Yip Man.

Dai Sifu Patrik var med och byggde upp Wing Tsun Kung Fu i Skandinavien och har rest flitigt och undervisat i Sverige, Norge, Finland och Island. Samtidigt var han privatelev hos sin Si-Hing (äldre Kung Fu-bror) Emin Boztepe i tolv år. Dai Sifu Patriks passion för Wing Tsun har fört honom till Hong Kong där han nu är den första medlemmen i HKWTA (Hong Kong Wing Tsun Association) under ledning av Sifu Chris Collins.

HKWTA finns i dag representerade i Sverige, Tjecken, Holland, England och Hong Kong som också är HQ för HKWTA.

Sifu Patrik Gavelin har studerat Hong Kong modellen som undervisas på GGM Leung Tings gym i Hong Kong under fem års tid, och har även privilegiet att vara privat elev till GM Cheng Chuen Fun. Sifu Chris är direkt elev till GM Cheng Chuen Fun och GGM Leung Ting.

Dai Sifu Patriks vision är att sprida Hong Kong Wing Tsun och få den att utvecklas i Sverige.

Dai Sifu Patrik har även under 30 år studerat Filipino Martial Art Latosa Escrima, vid seminarier med Rene Latosa och tillsammans med den inre kretsen runt Master Bill Newman. Den som betytt mest för Dai Sifu Patrik är ändå hans vän och mentor, Sveriges enda master i escrima –  Peter Olsson.

Innan Patrik inledde sin bana med Wing Tsun och Escrima började han som 13- åring att lära sig boxning på Pugilist i Skärholmen sedan har han boxats till och från under alla år. Men parallellt med att han började boxas inledde han sin orientaliska kamp träning med den legendariske karatemästaren Hiromi Zusuki. Som 17-åring växlade intresset över till karatens ursprung ”Kung Fu”. Sedan dess har han aldrig slutat att fascineras av Wing Tsun, denna unika Kung Fu-stil från södra Kina.

 


Sifu Simon Zeeck Undservisar i WT, Esc & boxning

Sifu Simon har 20 års Wing Tsun-träning i bagaget. I mitten på 90-talet kom han att bli elev direkt under Dai Sifu Patrik Gavelin och 1997 grundade de Dynamic. De två har tränat och samarbetat med de största av Europas mästare i Wing Tsun. Sifu Simon har sedan 2010 regelbundet tränat med Sifu Chris Collins i Hong Kong.

Sifu Simon har under sin Wing Tsun-karriär tränat och tävlat Escrima under ”Master” Peter Olsson och Dai Sifu Patrik och och är i dag en frontfigur för FMA Escrima på Dynamic Sthlm.

Sifu Simon började sin kampsportsträning på allvar i gymnasiet för 25 år sedan och har god allmänbildning inom olika kampsporter som judo, Kyokushin Karate och boxning.

Simon tränar Boxning på Narva och är privat elev till flera framstående boxnings coacher b la: Oscar Ahlin och Luis Lagerman.

 

 

Si Hing Egil Gavelin Parker

Egil är vår yngsta 1 TG, Egil har tränat Wing Tsun sedan 8 års åldern och är i dag 21 år gammal.
Trots sina unga år har han tillskansat sig stora färdigheter och har varit i Hong Kong och tränat några gånger. Han är en omtyckt tränings kamrat och instruktör.

 

 

 

 

 

 

 

Si Hing Peter Delerholm

Peter  är en väldigt dedikerad WT utövare sedan många år och är en av våra pelare på skolan.

 

 

 

 

 

 

Si Hing Stefan Örnevik

Stefan har tränat i många år först i USA i Leung Shung grenen och under Sifu Alex Richter,
idag har han varit med oss i HKWTA sedan 2010.

 

 

 

 

 

 

Si Hing Robert Huber

Robert har varit med i flera år och är en omtyckt instruktör och träningspartner.

 

 

 

 

 

 

 

Magnus Nordin Escrima instruktör

Magnus är en gammal räv och har varit med sedan 90 talet. Magnus har 1 TG i Wing Tsun men undervisar i Escrima. Magnus är en pragmatisk och pedagogisk person och mycket kompetent.